Pár szó rólam

Egészen kicsi korom óta...nem sajnos nem így kezdődik a történetem. Pár éve találtam rá a fotózás örömére de még így is szerencsésnek mondhatom magam hisz vannak akik egész életükben keresik mi teszi boldoggá őket. 2009 körül vettem meg az első komolyabb fényképezőgépem amikor már elviselhetetlen késztetést éreztem, hogy megmutassam a körülöttem élőknek azokat a szép dolgokat amiket én látok. Aztán szép lassan rájöttem, hogy több ez mint egy kósza fellángolás.

A négy évszak lelkes rajongója vagyok, elvarázsol a reggeli köd, háborgó viharok utáni friss levegő, pocsolyák tükröződése és minden apróság amit bárki észrevehet. A fotókon keresztül rengetek érzést, üzenetet át lehet adni, számomra minden fotózás egyszeri és megismételhetetlen éppen ezért  minden találkozásra alaposan felkészülök.

Úgy gondolom, egy jó fotós nem a felszerelésétől lesz szuperszonikus hanem a személyes megnyilvánulása eredményezi a varázslatot. Ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy akiket megörökítek egy élménnyel menjenek haza, legyen az akár egy félórás fotózás.

Remélem ez a pár mondat ad rólam egy apró benyomást. Ha fotóim felkeltették érdeklődésed keress bátran!

„Photography is

about capturing

souls not smiles.“